top of page
Een hoortoestel ?

(klik op foto voor meer informatie)

Bij de keuze van het hoortoestel komt veel kijken.

We houden rekening met budget, gehoorverlies, en levensstijl.

Deze keuze maken we samen. Er zijn heel wat merken en uitvoeringen, allemaal met hun specifieke eigenschappen. Nu zijn er ook oplaadbare toestellen. Geen gedoe met     batterijen meer.

Bij ons zijn enkel A-merken verkrijgbaar, geen huismerken. We werken volledig zelfstandig en onafhankelijk van ketens of fabrikanten! 

 

Naast de keuze is de instelling van het toestel heel belangrijk. Deze instelling moet op uw maat zijn en goed gecontroleerd worden. Geef jezelf ook   voldoende tijd om te wennen aan de toestellen.

Je kan via een applicatie of app op je smartphone zelf je toestel bedienen of contact met hoorcentrum AudioComfort opnemen om op afstand wijzigingen aan uw toestel te door te voeren!

riziv.png
Hoe ziet een hoortoestel eruit?

Bij bepaalde toestellen zit het toestel volledig in het oor, bij andere zit er een gedeelte in het het oor en achter het oor. Elke uitvoering heeft voor- en nadelen. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren zoals gehoorverlies en manipulatie. We bekijken samen wat voor u het meest geschikt is.

De instelling objectief controleren
Ook een correcte instelling van het toestel is van groot belang. Een hoortoestel die niet goed ingesteld is ga je niet optimaal mee horen...
 
Via een klein buisje in de gehoorgang kunnen we simpelweg meten hoeveel versterking er effectief aangeboden wordt. We vergelijken dit met de versterking die we verwachten en zien we waar we kunnen corrigeren om tot een optimale en comfortabele instelling te komen!
Betrouwbare merken

(klik op de naam voor meer informatie)

Starkey Logo.jpg
bottom of page